Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Saturday, September 13, 2014

Zaterdagochtend

Het begint bijna saai te worden, maar vanochtend hebben weer uitgeslapen. Jan-Marcel had de rust nodig, want zijn benen waren nog pijnlijk van gisteravond. De fiets heeft een nieuwe band, voor vanavond is die al in orde.

In het Civic Center hadden we nog een meeting om de rijders over de heats te verdelen voor vanavond. Daarna is het tijd voor de gebruikelijke foto's van alle teams en fietsen.

No comments:

Post a Comment