Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Tuesday, September 9, 2014

Maandag kwalificatie runs

Gisteren was de Chinees gesloten, en kwamen we uit bij het Mexicaanse restaurant om wat te eten. Daarna was het echt tijd om te gaan slapen. We zijn heel vroeg opgestaan, zo rond 6 uur om op tijd te zijn. Eerst ontbeten en alles wat we nodig zouden hebben in de auto gelegd. Naar de 305 gereden, waar we aankwamen voordat de weg werd afgesloten. Er waren 4 heats, wij waren in de laatste aan de beurt. Jan-Marcel was daar de eerste om te starten. De eerste keer reed hij te ver naar de linkerkant van de weg, dus startte Thomas hem nog een keer, maar toen viel de fiets om. Na Jan-Marcel zijn Christien, Peter, Barbara en Alan ook nog gestart, of ze hebben geprobeerd om te starten.

We hebben alles weer in de auto gestopt en zijn teruggereden naar het hotel waar we hebben gezwommen. Daarna naar het Civic Center voor de rijdersmeeting van 11.00 uur. Jan-Marcel heeft een plek in de kwalificatie runs van dinsdagochtend. Lunchtijd en een dutje, dan naar een straat in de buurt om starten en stoppen te oefenen totdat het ging regenen. Terug in het hotel hebben we de fiets beneden in de gang gezet. Na even gepraat te hebben met Alan, Jonathan en de studenten van de Universiteit van Liverpool zijn we op weg gegaan om wat te eten. We hebben de Chinees geprobeerd maar die was gesloten en we zagen een bordje met "out of service". Dat is balen. We hebben The Owl geprobeerd, en het eten daar was beter dan eerdere ervaringen.

Tijdens de rijdersmeeting van 20.00 uur werden de tijden van de avondruns medegedeeld. Rik had een run van boven de 80 m/u. Goed gedaan.

No comments:

Post a Comment