Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Saturday, September 13, 2014

Vrijdagochtend

Vanochtend was het een rustige ochtend met uitslapen, ontbijten, voor sommige nog uitfietsen. Daarna naar het Civic Center voor de rijdersmeeting en de indeling van de rijders in de diverse heats van deze avond en de volgende ochtend. Na de lunch zijn we vlakbij de high school naar de straat gegaan waar de drag races werden gehouden. Sjaak, Thomas en Erika hebben meegedaan. Sjaak behoorde tot een van de snelste, maar niet de allersnelste. Erika was zowaar de snelste bij de dames op een Cannondale racefiets, geleend van Robert Barnett.

Weer terug bij het hotel hebben we ons in twee groepen opgesplitst, de ene helft ging zwemmen en de andere bleef op de kamer voor de benodigde rust.

No comments:

Post a Comment