Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Sunday, September 14, 2014

Zaterdagavond

De run van vanavond was langzamer dan die van gisteren. Update volgt.

Bij The Owl hebben we wat gegeten en daar was ook de prijsuitreiking. Ook is het gezellig met alle anderen. We hebben allemaal een medaille gekregen voor het meedoen aan de race. Zowel voor de speed runs als ook voor het meedoen aan de drag race werd een medaille uitgereikt. Ook was het tijd om gedag te zeggen tegen een groot aantal mensen.

We kwamen laat terug in het hotel, waar Sjaak  zijn fiets weer in elkaar gezet moest worden. Dat kostte nog behoorlijk wat tijd, zodat het rond half 2 's nachts werd voor we allemaal konden gaan slapen. Sjaak gaat meerijden met Bram en Annette Wielemaker in de camper en daarna nog lekker fietsen. Die geniet nog even van het fietsen hier in Amerika.

We hebben veel plezier gehad en we hopen iedereen de volgende keer weer te zien.

No comments:

Post a Comment