Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Thursday, September 11, 2014

Woensdagochtend

Na een nette run op dinsdagavond, besloten we om vanochtend niet te rijden, zodat we niet zo vroeg op hoefden te staan. Dat gaf ons de mogelijkheid om de benodigde extra slaap te pakken. Na het ontbijt hebben we de fiets en de banden grondig nagekeken. We hebben het frame uit de fiets gehaald om te controleren dat alles nog op de juiste plek zit. De tas van de fiets had ook nog wat meer reparatie nodig, daar is ook weer aan gewerkt. We waren vroeg in het Civic Center voor de rijdersmeeting. Christien kwam binnen, zij was gecrashed met de fiets vanochtend. Gelukkig was zij in orde.

Tijdens de meeting zijn de plekken voor de avondruns en de runs van de volgende morgen ingevuld. Er zijn morgenochten geen kwalificatieruns, alleen een aantal runs over 2,5 mijl na de 5 mijl runs. Naderhand hebben we wat boodschappen gehaald, zoals drinkwater en bananen. Daarna zijn we verder gegaan met het werken aan de fiets en de tas. Het rubbertje van het mondstuk van de fietspomp functioneerde niet meer. Gelukkig konden we eentje van Greg lenen, zodat we de banden goed kunnen oppompen zonder allerlei capriolen te moeten uithalen.

Vanmiddag hebben we gezwommen in het zwembad hier in het hotel en Jan-Marcel neemt nu nog wat rust voordat we naar de avondruns gaan.

No comments:

Post a Comment