Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Sunday, September 7, 2014

We zijn in Battle Mountain aangekomen

Na twee hele lange reisdagen, zijn we op zaterdag in Battle Mountain aangekomen. Het vliegtuig had vrijdag bij het vertrek al vertraging, maar we konden in elk geval allemaal mee. De wachtrij bij de douane in San Fransisco was lang, gelukkig waren onze tassen er al snel. Toen we bij de oversized bagage de fiets wilden ophalen, zagen we dat de tas op meerdere plekken kapotgescheurd was, ook de fiets was beschadigd. Helaas was de service van het vliegveldpersoneel bededen alle peil, we kregen slechts een telefoonnummer. Het ophalen van de huurauto nam ook veel tijd in beslag, het was er heel druk.

Toen was het tijd om Sjaak op te halen vanaf Oakland International Airport. Hij was donderdag naar Oslo vertrokken. We hebben overnacht in Sacramento en zijn zaterdag naar Battle Mountain gereden.

No comments:

Post a Comment