Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Saturday, September 7, 2013

Battle Mountain - De heenreis (part 1)

In tegenstelling tot vorig jaar verloopt de heenreis tot op heden zonder problemen. We waren op tijd op Schiphol, we hadden allemaal een normale stoel en de vlucht verliep voorspoedig.

Bij de verhuurbalie in San Francisco, mocht David de lange rij overslaan omdat hij de boeking en de betaling al volledig online had gedaan. Ze probeerden hem nog wel allerlei andere auto's aan te smeren, maar daar trappen wij natuurlijk niet in. Een grotere auto heeft niet per definitie meer binnenruimte. Of heeft bijvoorbeeld een achterbank die niet in delen neer te klappen is.

Binnen drie kwartier konden we zo waar de auto inladen. Over de nieuwe Baybridge op weg naar Sacramento. Daar hebben we gewoontegetrouw weer gegeten bij Chipotle. Daarna nog het laatste stuk gereden tot aan Reno. We overnachten hier weer bij La Quinta. Voor morgen staan bezoekjes aan REI, Barnes and Noble en Scheels op de planning voordat we doorrijden naar Battle Mountain.


No comments:

Post a Comment