Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Sunday, September 8, 2013

Battle Mountain - De heenreis (part two)

Vanochtend na het ontbijt de auto weer ingepakt en eerst maar eens naar Barnes and Noble. Als je van boeken/lezen houdt is dit echt een aanrader. Vervolgens door naar de REI; een buitensportzaak met een uitgebreid assortiment. Toen door naar Scheels; de winkel met het reuzenrad. Buiten op de parkeerplaats was een rv-show. We hadden die grote caravans, fifth wheels en campers al veel gezien, maar nog nooit van binnen bekeken. Dat kunnen we nu dus afvinken. Luxe huizen op wielen met travertin vloer, luxe keuken, wasmachines en wasdrogers aan boord. Heel wat anders dan kamperen met een tentje :-)

Na een bezoekje aan fuddruckers voor een grote hamburger hebben we onze reis hervat naar Battle Mountain. Daar kwamen we om 17:20 uur aan. De auto uitgepakt en even gezwommen in het zwembad. Het is nog redelijk rustig. Al en Alice de hand geschudt evenals Eric Ware, John Jackstone, Dave Larrington, Craig Johnson, Lerry Lem, Tom Amick, Chris Broome en Ben Goodall met zijn vrouw Yol. Georgy hebben we al wel gezien, maar nog niet gesproken.

Voor nu eerst tijd om te gaan slapen. Morgen is een sleuteldag en zullen we de fiets weer in elkaar gaan zetten.

No comments:

Post a Comment