Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Friday, September 20, 2013

Battle Mountain - De terugreis

Zondags slapen we uit. De races zitten er op we kunnen nog even wat rust pakken en dan begint het grote inpakken. Nadat de persoonlijke dingen zijn ingepakt demonteren we de fiets. Als we de kuip uit de tas halen worden we verrast door de tekst op de fiets. Onze fiets is geMowett! Dat was natuurlijk te verwachten. Drie jaar geleden hebben we de fiets van Mike Mowett onderhanden genomen en onze handtekening achtergelaten in de vorm van een aangepaste naam NO-RUSH in plaats van NORUS en dit jaar hebben we de fiets van Primal onderhanden genomen. Nu zijn we zelf aan de beurt en hebben Larry Lem en Tom Amick er iets moois van gemaakt. Keurig gedaan heren!


Als alles ingepakt is vertrekken we richting Reno. Daar hebben we een verlate lunch genomen bij Fuddruckers. Met een goede burger kun je het wel een paar uurtjes volhouden. Tegen een uur of zeven 's avond komen we aan in San Francisco. Het hotel was onderweg al geboekt en we kunnen dan ook snel door naar onze kamer. Even wat opfrissen en dan wat eten in een restaurantje om de hoek.

De volgende ochtend ontbijten we bij IHOP en leveren we de auto in bij het verhuurbedrijf. Vervolgens nemen we de lightrail naar het vliegveld. Het inchecken verloopt soepel. Er zijn blijkbaar genoeg plekken vrij zodat we opnieuw een normale stoel hebben. De vlucht verloopt voorspoedig en we komen mooi op tijd op Schiphol aan. Daar wacht ons nog een kleine verrassing. Na meer dan een uur wachten blijkt dat de tas van David en de fiets niet met onze vlucht zijn meegekomen. We vullen de nodige papieren in en gaan nemen afscheid van elkaar. Battle Mountain 2013 is nu echt voorbij.Naschrift: De tas van David en de fiets zijn inmiddels ook weer terecht. Blijkbaar zijn die aan een extra controle onderworpen in San Francisco en hebben ze daardoor onze vlucht gemist.

No comments:

Post a Comment