Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Sunday, August 25, 2013

Klaar voor Battle Mountain

Team Cygnus heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de fiets nog verder te verbeteren. Helaas moesten ook diverse beschadigingen gerepareerd worden die waren opgelopen tijdens Battle Mountain vorig jaar en testdagen dit jaar. Team Cygnus weet als geen ander dat het bereiken van de top gaat met vallen en vooral weer opstaan! Alles is inmiddels gereed voor de reis naar Battle Mountain.

4 comments:

 1. Replies
  1. Hallo Jan,

   Hartelijk dank voor de goede wensen.

   Delete
 2. Heel veel succes in de USA! Ben benieuwd.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoi Wilco,

   Dank je voor de goede wensen. We zijn zelf ook heel benieuwd wat het gaat worden dit jaar. We hebben er in elk geval veel zin in.

   Delete