Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Thursday, September 17, 2015

Woensdag: avond runs

Jan-Marcel was als eerst aan de beurt in de tweede heat. De weersverwachting was redelijk voor vanavond, maar wel met veel wind. Toen we bij start aankwamen, stond er een stevige wind. Maar terwijl de start dichterbij kwam, ging de wind liggen. Todd had besloten om vanavond niet te rijden.

In de eerste heat waren 3 rijders, 4 in de tweede en 4 in de laatste.

Jan-Marcel heeft 75,31 mph gereden tijdens zijn run met een legale wind.

De rit van donderdagochtend slaan we over, dan kunnen we iets langer slapen. En we gaan naar de rondleiding van het plaatselijke mijnbouwbedrijf van 10.00 tot 11.00 uur.

2 comments: