Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Saturday, September 19, 2015

Vrijdagavond runs

Jan-Marcel was als tweede aan de beurt in de derde heat vanavond, direct na Damjan en voor Ellen en Florian. Het duurde wat langer tussen de tweede en de derde heat, omdat er een catch halverwege de weg was. De zon was al achter de bergen verdweden,  en de temperatuur ging snel omlaag.

Bij de start viel de fiets twee keer voordat Jan-Marcel goed op weg was. Hij heeft een mooie run gemaakt, maar kwam wel krampend uit de fiets. Het duurde even voordat hij uit kon stappen.

Bij catch hoorden we dat Todd weer een wereldrecord heeft gereden. Hij reed in de eerste run van de eerste heat. Het record staat nu op 86 mph.

Jan-Marcel heeft vanavond 76,24 mph/122,7 k/u gereden.

No comments:

Post a Comment