Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Friday, September 18, 2015

Donderdagmiddag

Vanochtend hadden we een rondleiding in de Newmont Phoenix Mijn, die ligt langs de 305. We kregen nog een klein flesje met wat goudvlokjes. De mijn heeft van de bodem tot de top zo'n 400 meter hoogteverschil. Er rijden enorme vrachtwagens met banden van wel 3,5 meter hoog. Indrukwekkend om te zien.

We maken nu de fiets klaar voor vanavond. De remmen zijn weer afgesteld, die maakten nogal wat herrie gisteravond. En plamuren en schuren. Dat zijn wat krassen van het starten op de parkeerplaats van het hotel, een keertje omgevallen.

No comments:

Post a Comment