Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Saturday, September 12, 2015

Onderweg naar Battle Mountain

Team Cygnus is veilig aangekomen in de Verenigde Staten, inclusief de fiets.

Onze vlucht was wat vertraagd, en het oppikken van de huurauto kostte aardig wat tijd. De eerst nacht verblijven we in Reno. De eerste twee hotels die we probeerden, waren vol. De derde, Best Western, had wel een kamer voor ons.

ONze vlucht vanuit Amsterdam naar San Francisco kwam later aan dan gepland vanuit Paramaribo. Hij stond gepland om te vertrekken om 9.50 uur. Toen we net voor 7 uur op Schiphol kwamen, had hij al 40 minuten vertraging. We vertrokken net na 11 uur vanuit Amsterdam en kwamen om 12.20 in San Francisco aan, na een vlucht van ongeveer 11 uur.

Een ander vliegtuig was net voor de onze aangekomen, dus we stonden wel even te wachten voor we door de douane konden. Na een gezellig praatje met de douanebeambte konden we de rest van de baggage oppikken. De harde koffer leek wat glijsporen te hebben, maar de rest en de fiets zag er goed uit. Het lijkt erop dat de fiets wat beter behandeld is tijdens de reis dan vorig jaar, toen de tas enorme scheuren had. Na nog even kletsen met de vliegtuig crew, namen we de AirTrain naar de autoverhuur. Daar was het erg druk en moesten we een tijdje wachten. Rond 15.30 vertrokken we vanuit San Francisco om naar Sacramento te gaan. Het was druk op de weg. In Sacramento hebben we wat boodschappen gehaald bij de supermarkt en gegeten bij Chipotle. Daarna zijn we doorgereden naar Reno waar we eerst bij het La Quinta hotel zijn langsgegaan, en daarna nog bij een ander hotel. Die waren beide vol, en wij werden doorgestuurd naar het Best Western hotel vlakbij het vliegveld, waar we rond 21.45 aankwamen.

Na een goede nachtrust gaan we straks ergens ontbijten en weer verder.

No comments:

Post a Comment