Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Monday, July 10, 2017

Dekra Zondagochtend

Al voor het ontbijt vertrekken Jan en Jan-Marcel naar de baan. Jan mag een uur rijden. Een record zit er niet in, maar er wordt ondertussen wel belangrijke vermogensdata verzameld. Met een schat aan gegevens gaan we na een uur rijden naar de pits.

Ondertussen zijn David en Pieter ook gearriveerd met het ontbijt. Na een snel ontbijt wordt de fiets weer klaar gemaakt. Jan rijdt dan nog een paar ronden met het periscoopluik om vergelijkingsdata te verzamelen. Zo kunnen we ook nog relateren aan de resultaten van voorgaande jaren. Daarna gaan we terug naar ons hotel en pakken we onze rust.

No comments:

Post a Comment