Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Friday, July 7, 2017

Dekra Vrijdag

De dag begint zo rond acht uur met een copieus ontbijt in de gezellige ontbijtzaal. Verse brötchen, jam, honing, drie soorten vleeswaren, vijf soorten kaas, koffie, thee, gekookte eieren en vers fruit worden weggewerkt door de team Cygnus leden.

Na dit bacchanaal doen we zelf wat inkopen en worden de fietsen bewonderd. Tegen twaalf uur wordt Pieter onrustig en brengen we hem naar zijn landgenoten. Onder het genot van een maaltijd komt hij weer wat tot rust. Daarna werken Jan en Pieter nog even aan de trike. Het voorste serviceluik wordt dichtgeplakt en de randen worden weggewerkt met plamuur. Nog heel even rust en dan gaan we naar de baan voor de bespreking. We zijn er klaar voor!

No comments:

Post a Comment