Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Saturday, September 17, 2016

Battle Mountain - Vrijdag

Net weer terug bij het hotel na een drukke dag. Vanochtend boodschappen gehaald en de rijdersmeeting bezocht. Na de lunch hebben Hayco en Sjaak meegedaan aan de dragraces. Dat ging goed, al was Scout, de hond van Barclay en Beth, een stuk sneller.

Het starten ging vanavond wat lastig, maar uiteindelijk kwam ik goed weg. De run verliep erg goed tot vlak voor het 1 mijl bord. Het doorschakelen naar de hoogste versnelling lukte niet. Ik kon m'n snelheid nog redelijk vasthouden, maar versnellen zat er niet meer in.

Ryochei Komori van het Japanse team was vandaag de snelste met iets meer dan 80 mph. Een geweldige prestatie.

Na de rijdersmeeting snel naar het Ming Dynasty restaurant gereden om te eten. Deze keer met Barclay, Beth, Dave, Al, Alice en Mike. Nu is het weer de hoogste tijd om te gaan slapen.

No comments:

Post a Comment