Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Saturday, January 30, 2016

Nieuwe lading Schwalbe banden is binnen!

Wederom een geweldige sponsor bijdrage van Schwalbe Nederland. Zij steunen ons ook dit jaar weer met het leveren van een behoorlijke stapel banden. Team Cynus rijdt ook dit jaar met de snelle en betrouwbare bandjes van Schwalbe. En niet alleen vanwege de sponsoring.

Ons team is altijd op zoek naar betrouwbare banden met een lage rolweerstand. Banden die niet zomaar klappen. Maar vooral banden die een lage rolweerstand hebben op hoge snelheden. Team Cygnus test veel en duidelijk is geworden dat niet alle banden hun lage rolweerstand behouden bij hogere snelheden.

De Cygnus vloot bestaat uit 4 speedbikes en een speedtrike. Met de sponsor bijdrage van Schwalbe kunnen wij weer voldoende testen, trainen en deelnemen aan de Speedbike top competitie.

No comments:

Post a Comment