Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Sunday, March 27, 2016

Team Cygnus is zich aan het voorbereiden op het komende seizoen

Een aantal leden van team Cygnus is zich al weer volop aan het voorbereiden op het komende seizoen. Op dit moment zijn we lekker aan het testrijden op een prachtige baan.

2 comments:

 1. Prachtige baan. Waar is dit ergens?

  Veel succes met de voorbereidingen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoi Wim,
   Sorry voor de late reactie. Ik ben net weer terug in Nederland. Zeer binnenkort zullen we via deze blog meer bekend maken van waar we waren.

   Delete