Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Wednesday, December 23, 2015

Eindejaarsgroet

En dan is het alweer december. Het afgelopen jaar is snel voorbij gegaan. Enkele hoogtepunten willen we toch nog weer even ophalen.
Sjaak Bloemberg maakte dit jaar zijn eerste rondje in de Cygnus Beta en reed tijdens DEKRA een persoonlijk record op de 200m sprint vliegende start met 94,4 km/u.
Jan van Steeg reed een nieuw record op de 100 mijl met een gemiddelde van 76 km/u en reed een nieuw persoonlijk record op de 200m sprint vliegende start met 95,5 km/u. Daarmee was hij de snelste rijder van het weekend.
Jan-Marcel van Dijken werd derde tijdens de World Human Powered Challenge.

Hartelijk dank aan al onze supporters en sponsors / donateurs.

Tot slot wenst team Cygnus u prettige feestdagen en een gelukkig 2016.

1 comment:

  1. Een Geweldig resultaat!!!!
    De allerbeste Wensen voor het nieuwe jaar!!!

    ReplyDelete