Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Merchandise

Team Cygnus heeft grote plannen voor het komende jaar.

Jan een serieuze aanval doen op het 12 uurrecord, en het 24 uurrecord. Daarnaast aast Jan-Marcel op het absolute Human Powered snelheidsrecord dat op dit moment in handen is van Todd Reichert met een snelheid van 139 km/u.

Om deze plannen te realiseren zullen we de komende periode weer keihard aan de slag gaan. In tegenstelling tot veel andere teams worden wij niet ondersteund door een universiteit. Wij zijn daarom dringend op zoek naar extra financiƫle middelen om het ook financieel een beetje behapbaar te houden.

Doneren kan door gebruik te maken van onderstaande opties.

Je ontvangt een supporter van team Cygnus shirt en een jaar lang alle nieuwtjes op je e-mailadres.

Naast het shirt en de nieuwtjes wordt je ook uitgenodigd om onze testdagen bij te wonen.

Je bent een echte fan! Je krijgt niet alleen een shirt en de nieuwtjes en uitnodigingen maar je mag ook een ritje maken in de Cygnus Alpha tijdens een van onze testdagen.

Sponsoring op een andere wijze is ook mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld reclame op de fiets.

No comments: