Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Sunday, February 17, 2013

Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Het nieuwe jaar is begonnen. Team Cygnus heeft niet stilgezeten en er is op diverse vlakken al weer hard gewerkt. Zo heeft Jan met zijn bups (Bottom Up Superman) inmiddels de eerste meters gereden.
Thomas is nog steeds bezig met zijn (geheime) project. Pieter is bezig met zijn trike en dolblij met de door Velomobiel.nl gesponsorde wielen.

No comments:

Post a Comment