Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Sunday, December 30, 2012

Op de valreep...

Nog even een kort berichtje zo aan het einde van het jaar. Afgelopen jaar is er verschrikkelijk veel geklust door team Cygnus. Jan heeft met de Cygnus Alpha een eerste poging gedaan om het 6 uur record te verbeteren. Helaas waren zowel de fiets als de berijder zo vroeg in het jaar nog niet helemaal klaar. Cygnus Beta was in september wel helemaal klaar voor Battle Mountain. Met persoonlijke records voor alle drie de rijders een groot succes. De Cygnus Trike krijgt ook steeds meer vorm en heeft afgelopen jaar ook op de RDW baan in Lelystad gereden.

Sinds Battle Mountain wordt al weer driftig gewerkt aan een aantal nieuwe projecten en projectjes. We willen daar op dit moment nog niet te veel over vertellen. De komende periode zullen we langzaam maar zeker steeds meer onthullen.

Hartelijk dank voor uw support het afgelopen jaar en de beste wensen voor 2013.

No comments:

Post a Comment