Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Tuesday, June 13, 2017

Cycle Vision, DEKRA en WHPSC

Cycle Vision
Tijdens Cycle Vision (24 en 25 juni) zullen weer een aantal teamleden actief zijn op Cycle Vision.

DEKRA
De voorbereidingen voor het recordweekend op de Lausitzring (DEKRA 7 t/m 9 juli) zijn inmiddels in volle gang. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de aanpassingen aan de fietsen.

WHPSC
Tijdens de WHPSC in Battle Mountain (11 t/m 16 september) zal team Cygnus dit jaar niet aanwezig zijn. Gebrek aan trainingstijd en vooral de hoge kosten zijn hier debet aan.

No comments:

Post a Comment