Welkom

Welkom op dit blog van Team Cygnus. Team Cygnus ontwerpt en bouwt speedbikes en speedtrikes die zich kunnen meten met de snelste ter wereld. Doelstelling is om met een optimale mens-machine combinatie wereldrecords te verbreken. Het Cygnus team bestaat uit technische specialisten van verschillende disciplines. Zij beschikken over vele jaren stroomlijn ervaring, zowel in racen als in ontwerpen. Alle Cygnus teamleden zijn wedstrijdrijders uitkomend op het hoogste niveau. Elk jaar rijden zij nationale en internationale wedstrijden als Battle Mountain, Wereld -en Europese kampioenschappen, Michigan Human Powered Speed Challenge, maar ook recordpogingen op de banen van RDW, DEKRA en Opel.

Op de pagina "Team" kunt u zien wie de leden zijn van Cygnus.

Thursday, August 23, 2012

Bijna klaar

Het einde komt dichterbij. Na alle grote aanpassingen is het nu tijd voor de afwerking van de Cygnus Beta. Afgelopen weekend werd er dan ook druk geschuurd en geplamuurd en zijn er enkele reparaties uitgevoerd. De Cygnus Beta is nu klaar voor de spuiter.
Sjaak heeft een eerste plug gefreesd voor de voorwielfairing van de Cygnus trike. Pieter en Jan hebben daar inmiddels een product van gemaakt.
Druk aan het schuren
Schuren gereed
Schade hersteld
Voorwielfairing trike

No comments:

Post a Comment